Szremkóék a Polóval pólóznak

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2004-11-20 | Szélpál László

A női vízilabda OB I-ben ma rangadót játszik a Szentesi VK. Szremkóék pontban délben ugranak vízbe a fővárosi Kőér utcai uszodában, ahol a Domino-BHSE-Polóval csapnak össze.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Az elmúlt bajnokságban csak az volt a kérdéses, hogy tíz, esetleg tizenöt góllal veri a Szentes a Polo SC-t. Azóta azonban történtek változások: a Fodor Rajmundékat is támogató Westel ugyanis kitalálta, hogy az Euroliga-győztes férficsapat mellett üzemeltet majd egy nőit is. Már pedig náluk fontos a minőség, csak és kizárólag számottevő gárda jöhetett szóba. A kilencven százalékban megerősített Polo SC így került a képbe.

A rivális felek egyformán állnak a bajnokságban, mind a Domino-BHSE-Polo, mind pedig a Szentesi VK öt győzelem mellett egy vereséget – mindkét együttes a Dunaújvárosi Főiskolától kaptak ki – tudhat magáénak.

– Abszolút nyugodtak vagyunk, egész héten jó hangulatban készültünk a rangadóra – árulta el Kozák László, a Szentes edzője. – Nyerni utazunk riválisunk otthonába! Jó csapat a Domino, nyilván megkapja majd a hazai medencével járó valamennyi előnyt, de ez is kevés lesz számukra. Rendelkezik ugyan négy-öt jó játékossal, de a cserepadjuk elég rövid, a miénk lényegesen hosszabb. Tisztességesen felkészültünk az ütközetre, begyakoroltunk néhány új figurát, és már számíthatunk a sérüléséből úgy-ahogy felépült Kisteleki Dórára is. Optimista vagyok, biztosra veszem, hogy a meccs után a mi pontszámunk növekszik majd kettővel.