Leugrott a nyolcadikról
 Életét vesztette a szentesi fiatalember

Ajánlja a cikket?  A hét legnépszerűbb cikkei a látogatók szavazatai alapján
       | 2004-07-20 |

Feltehetően öngyilkossági szándékkal ugrott le tegnap öt órakor egy szentesi tízemeletes ház nyolcadik emeletéről S. István.
Nyomtatható változat
Cikk küldése e-mailben
A heti legnépszerűbb 10 cikk
Nem élte túl a zuhanást a harmincegy éves férfi. Fotó: DV
A kertvárosi lakóépület ötödik emeletén lakó Juhász László szomszéd az erkélyen előbb suhanást, majd csattanást hallott, amikor megtörtént a tragédia. A fiatalember a nyolcadik emeletről vetette magát a mélybe, s rázuhant az alagsorban lévő élelmiszerüzlet ponyvájára.

Tettét megelőzően a lakásban előbb édesanyjának azt mondta, teljesen elkeseredett, amiért nem talál munkát, nem látja értelmét semminek. Franciska néni csitította őt, majd kiment a fürdőszobába. A szintén Franciska keresztnevű nagymama a nagyszobaablakban tartóztatta fel Istvánt, aki később kiment az erkélyre, onnan a mélybe vetette magát. A kertvárosiak előbb a mentőket hívták, ők értesítették a rendőrséget.

A balesetet szenvedett fiú édesanyja elmondta, hogy amint látta, az orvosok hogyan küzdenek a fia életéért, szeretett volna odamenni hozzá, de a rendőrök nem engedték. A nyolcadik emeleti otthonban előkerült István fényképe. Megtudtuk: nagyon kedvelték a barátai, előző munkahelyén is megbecsülésnek örvendett. Mióta egészségi állapota miatt nem tudott elhelyezkedni, kedélyállapota nem volt a régi. Az általa végtelenül imádott nagymama büszkén, de elszorult hangon mondta el, hogy István meggyógyította a bokáját, amikor ő eltörte. S most az unokáját érte nagy tragédia.

A fiatalember édesanyja érkeztünkkor a családtagokat értesítette a tragédiáról. Istvánt a szentesi kórház sürgősségi osztályára szállították, ahol sérüléseibe belehalt.