Tel: (63)562-265

Fax: (63)562-266/108

XII. "Kertmagyarország felé" szakkiállítás
2003.

"Kertészet az Európai Unió küszöbén"

Képzés

Általános információk

Szakképzés
Szakközépiskola
Technikusképzés
Képzési helyszínek
Oktatóink

Az intézmény

A névadó
Történet
Fenntartó
Dokumentumok

Programok

Kiállítás
Diákprogramok

Külföldi kapcsolatok

Külföldi gyakorlat
Társiskolák

Diákoldalak

Elérhetőségek

E-mail az iskolának

Vendégkönyv

Régi honlap

 

 

 


Megnyitó ünnepség

 

A megnyitón megjelent diákok...

...és vendégek a házigazda,
Dr. Csikai Miklósné
társaságában

 

További képek »  2  3  4  5

 

Hetedik alkalommal került megrendezésre a programhoz kapcsolódva a régió kertészeti vállalkozói számára három napos szakmai rendezvény, az EU csatlakozás és a hungarikumok tükrében.

A kiállítás napjain a szentesi Árpád-Agrár Rt. dísztermében és a Bartha János Kertészeti Szakképző Iskolában szakmai előadásokat hallgathattak az érdeklődők. A kertészeti ágazat minden ágazatcsoportjában szakmai bemutatók, magyar, német és osztrák virágkötők virágkötészeti bemutatói voltak láthatók, melyek előadói termelő vállalatok képviselői, külföldi és magyar iskolák szaktanárai.

Idén hetedik alkalommal rendezünk a régió kertész vállalkozói számára a gazdálkodás eredményességét segítő rendezvényt, bemutatót – mely segíti ezen vállalkozói réteg szakmai továbbképzését, ismereteinek bővítését. Az előző évek tekintetében a szakmai rendezvények nagy érdeklődés mellett kerültek lebonyolításra. A tavalyi évben közel 200 agrárvállalkozó jött el az előadásokra.

Tavaly harmadik alkalommal külföldi előadók is jelen voltak rendezvényünkön és tájékoztatták az érdeklődő szakembereket a kertészet németországi és ausztriai helyzetéről és értékesítési lehetőségeiről.