E-mail küldése

24 órás szolgálat

Mit tehet
a lakótelepek, családi házak, tanyák, mezőgazdasági-, és ipari objektumok védelmében?

     Kérem gondolkozzon el azon, hány év munkájának eredménye az a családi otthon, üzlet, iroda, üzem, mezőgazdasági telep, melyet ön kialakított. Ez a fáradságos munka percek alatt a betörők zsákmánya lehet.

     Mit tett eddig értékei védelmére?
     Ki figyel rá, ha értékeiben kárt tesznek?

     Az általunk lakóhelyiségekben, egyéb objektumokban telepített technikai rendszer erőszakos behatolás során automatikusan, vagy a megtámadott személy utasítására a központi ügyeletünkön riasztás formájában ad jelzést. Ez számítógépen kerül rögzítésre, és ügyeletes munkatársaink azonnal a veszélyeztetett helyszínre mennek, ahol a személyi és anyagi védelmet a továbbiakban biztosítják, illetve a behatoló elfogására a szükséges intézkedést megteszik. A rendszer alkalmas egyéb vele kapcsolatos jelzések átvitelére is. Pl.: a riasztót mikor kapcsolták ki-be, melyik számú kóddal? Hálózat kimaradás-helyreállás, illetve egyéb zavarjelzések. Rendszeres önellenőrző jelek. Megkülönböztetett betörés, támadás, tűz, orvosi segítség, stb. jelzés. Alkalmas tanyák, nyaralók, fóliasátrak, önjáró öntözőberendezések, stb. védelmére, kazánok, hőközpontok, vízkivételi művek, elektromos hálózatok, trafóállomások, stb. üzemviteli jelzésére, egészségügyi betegellátás (házi betegápolás) segítésére.

     Közvetlen rádiókapcsolatunk van a Szentesi-, és Csongrádi Rendőrkapitánysággal. Kapcsolatban állunk a területileg illetékes tűzoltóságokkal, rendőrőrsökkel.

Béreljen biztonságot!

Elutazik? Lakodalomba, bálba készül?
Béreljen behatolásjelzőt 24 órás figyelő-, vonulószolgálattal!
Akár 1 hétvégére is!
 E-mail küldése